1 Ağustos 2010 Pazar

Neko Anne Olunca...


Film adı gibi oldu bee. Benim hayatım roman olur derler ya :P Gerçi benimkinden roman moman olmaz.
Ama öyle birşey var ki artık hayatımda. Yaz yaz bitmez... Kızım planlanandan erken, planlanmayan bir yolla geldi :) Acil sezaryen ile.
Anlatılmaz yaşanır derler ya öyle birşeymiş. Geldi hayatımın odak noktası oldu. En kıymetlisi oldu.
Kızım var benim. Neko anne oldu. Ondan yokum uzun zamandır burada...
Ama yazacaklarım var dönerim yakında...

4 yorum:

  1. Tüylerim nasıl diken diken oldu, gözlerim bile doldu azıcık, okurken anlatamam! Beklenenden erken geldiğini senin şu üstte bebeğin kaç günlük oluğunu gösteren takvimden anlamıştım ama belki buradakinin ayarı düzgün değil herhalde demiştim. Prenses iyi ki de geldi, hoş geldi. Sağlıklı, mutlu bi' ömür sürün hep birlikte:) Nekommmm, tekrar tebrik ediyorum seni ve eşini 8) Neko'nun da Yavru Neko'su oldu ya artık O'nun maceralarını okuyalım burada, gülelim en gevreğinden "nasıl da hızlı öğreniyor yaa maaşallah" diyerek, görüşmek üzeree:)

    YanıtlaSil
  2. günün en güzel haberi !!!
    sizi tebrik ediyorum. bebişe mutlu, huzurlu, güzel bir ömür diliyorum. ilk günler, ilk haftalar, ilk ay gerçekten film gibi, rüya gibi, masal gibi geçiyor.

    bu arada bebişin ismi nedir?

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkür ederim ikinize de. Daha bir ay olmak üzere, çok minik doğdu ama şu kısa zamanda bile o kadar farketti ki. Tuttuğum o cılız bacaklar etlendi biraz tombiklendi.

    Yavru Neko'nun ismini Defne koyduk. Çok yaygın ama buna rağmen vazgeçemediğim, daha evlenmeden önce ilerde kızım olursa diye karar verdiğim bir isimdi :) Gözleri de ben gibi yeşil olsa çok uyacak :))

    Eva şimdi sen böyle diyince benimde tüylerim diken diken oldu ama. Zaten o uyurken bile özlüyorum kızımı gidip bakınca içim titriyo. Hormonlar hala foraa..

    YanıtlaSil
  4. Adıyla mutlu büyüsün Defne. Tanrıça gibi güzel bi' kız olsun:) Nekom çok güzel anlatmışsın, yoksa durduk yerde ürpermedi Eva Teyzesi :)Hormonlara saygılar, aynen devam efenim, kaydet her anını, öpüyorum:)

    YanıtlaSil