29 Aralık 2009 Salı

Amanın Sığamıyorum...


Şok şok şok..

Amaan yok bi değişiklik, hamileyim ama hiiiç hissetmiyorum falan diye salınıyodum ortalarda. Pantolonum bu gün belimi bi sıktı bi sıktı ama nasıl, patlayacaktım neredeyse. Kemeri gevşetim tık yok, düğmeyi açtım hala dar, fermuarını da indiremem herhalde. Eve zor attım kendimi. Dahası karnımı sıkıştırarak oturamıyorum!! Şöyle geriye doğru yaylanmam lazım acıyo canım. Kızıyo içerideki az gevşet be zaten yerim dar bi de sen bunaltma diyo galiba :D

Ee ne giyecem ben şimdi hep mi bol pantolon giyeceğim. İşin kötüsü bol kesim pantolonlarımın da beli dar :( Alışverişe çıkıp lastikli bişiler alayım bari :)

Bebiş şu an 4 gramcık, parmakları, topuğu, kulakları ve üst dudağı oluşmuş :) Kulak kepçeleri bana benzemez umarım :P

3 yorum:

  1. hehe:) Bak bence triko taytlar al kendine, üzerine de örgü elbiseler, gömlekler, tunikler: Altına çek ugg ları, geç karşıya. Almışsın ugg ları sahi güle güle giy. Ben ahaliye aldırmıyorum, herkeste var diye giymemezlik yapmıyorum. Bana çok yakışıyor yahu! :) Giy, nasıl rahat edersen öyle gez, kanguru gibisin sen, bebecik de rahat etsin:)

    YanıtlaSil
  2. Evet hafta içi alışverişe çıkacağız ben de tayt almak istiyorum. Tam almayı planladığım şeyleri yazmışsın gerçekten hatta geri dönüp baktım ben yazmış mıyım diye :D

    İlk defa bebiş varlığını hissettirdi ben ona çok şaşırdım :D Hamile kıyafeti almak için erken, eskileri giyebilmek için geç bir vakitteyim :D Arada kaldım yani :)))

    Ugglarımızı güle güle giyelim o zaman..Kim ne derse desin..

    YanıtlaSil
  3. hehe:) Güle güle giy şimdiden. Bi' arkadaşım da bebek bekliyor 7. ayında o, diğer arkadaşın oğlu ona "bebekli" diyor:) Sana da öyle diyeyim ben Nekocumm:)hehe Bebekliiii! :)))

    YanıtlaSil