11 Ekim 2009 Pazar

Misafirlerim...


Hafta sonumu misafir ağırlayarak değerlendirdim inanılmaz keyifliydi. Bi kere çok yorulmadm çünkü mutfak ustası süpper anne bende :D Her zaman hali hazırda ne zaman ne desem yapar verir bana =D Her iki günde de şahane şeyler yedik. Bayılıyorum misafir gelince masayı tıka basa doldurmaya. Herşey olsun herkes patlayana kadar yesin genede yemekler bitmesin istiyorum =D

İki günde de gelenlerin çocukları vardı çocuğa doydum valla. Biri daha minnacık 1.5 yaşında ama inanılmaz şeker!! Göbeğiyle korna çalmaya çalışmasını unutmama lazım :) Yedim onu bol bol. Asya'nın oğlu ise daha büyük. Onunla birşeyler paylaşmayı çok seviyorum. Konuşurken inanılmaz şeyler söyleyebiliyor. "Terledim su gibi oldum" dedi çok güdürdü beni. Çok akıllı ve çok meraklı maşallah. Herşeyi sormaya başlamış neden o ne nasıl vs.. En sevdiğim huyu asla seni umursamaz davranmıyor. Birşey söylüyorsan büyük adam gibi dinliyor mantığını sorguluyor kendisi de aynı şeyi senden bekliyor. İkisine de maşallah diyorum.

Çocuklar hayatı renkendiriyor. Bilmiyorum ki benim de hayatımda yeni bi renk mi olsa :))

3 yorum:

  1. BENCE ÇOCUKLAR SENİ ÇOK SEVİYORLAR NEKOCUM. BAZI İNSANLARDA ŞEYTAN TÜYÜ VARDIR.. HANİ HERKES SEVER YA ONLARI.. AMA BAŞTA ÇOCUKLAR OTURTURLAR ONLARI HAYATLARINDAKİ BAŞ KÖŞEYE.. BU BİR YETENEK MİDİR BİLMİYORUM AMA ÇOCUKLARIN SEVDİKLERİ KİŞİLERİN TEMEL ÖZELLİĞİNİN ONLARI DİNLEMELERİ OLDUĞU KESİN.. UZUN ZAMANDIR FARKETTİĞİM BİR ŞEYDEN BAHSEDEYİM: ORTAMDA HER KİM OLURSA OLSUN, HER NE CANLI OLURSA OLSUN ALGILARIN ONLARIN HER SÖZÜNE VE DAVRANIŞINA AÇIK.. BİR KEDİNİN YÜRÜYÜŞÜ, BİR KUŞUN CİKLEMESİ, BİR ÇOCUĞUN SANA BAKMASI.. HEPSİNE KARŞILIK YÜZÜNDE BELİREN SICACIK BİR GÜLÜMSEME VE "EVET SENİ FARKEDİYORUM" ANLAMI İÇEREN BAKIŞLARIN VAR.. HER VARLIK GİBİ ÇOCUKLAR DA KENDİLERİNİ FARKEDEN YETİŞKİNLERE DAHA OLUMLU DAVRANIYOR, HATTA HAYRANI OLUYORLAR.. :)
    BU ARADA GÖKKUŞAĞININ HER BİR RENGİ ÇOOKK GÜZEL.. HER BİRİNİ HAYATINDA YAŞAYABİLMEN DİLEĞİYLE..

    YanıtlaSil
  2. 7 çocuğum mu olsun yani =D Güzel olurdu aslında :) Ben çok seviyorum onlar da beni o yüzden seviyor bence..

    YanıtlaSil
  3. Hayatı renklendirmek gerekir bazen. Böyle bi' imkanın varsa renklendir gitsin;) :))))

    YanıtlaSil