3 Nisan 2010 Cumartesi

T-shirtünde Ne Yaziyor?


Yazılı t-shirtler yıllardır modadan düşmedi. Ne yazdığı bir çok insanın umurunda değil. Hiç umursamadan alıp giyiyorlar inanamıyorum. Yazılar çoğunlukla ingilizce tabiiki çünkü öylesi çok daha karizmatik (!)

Bir keresinde bir alışveriş merkezinde bir adamın üzerinde gördüğüm t-shirt beni deli etmişti. Hala çok pişmanım gidip farkında mı diye sormadığıma. Göbek kısmında aşağıyı gösteren bir ok, üzerinde de -Free Pony Ride- seklinde bir yazı vardı. Şimdi bu Salak adam için üç seçenek var! (her üç halukarda da salak) Ya at binme değimi ile okla gösterilen kısmın ilişkisini bilmiyor, dahası pony gibi küçük atlara daha çok çocukların bindiğinden haberi yok ve bunu free yaparak ne halt ettiğini anlayamamış! Ya ne yazdığından bi haber öylesine giymiş... Ya da ki en kötüsü herşeyden haberdar ve bundan memnun olacak kadar şerefsiz... Ben ikinci seçenek olmasını umuyorum ki yanında aile görünümünde birileri de vardı. Ama bu onun bu t-shirti boyle giyip dolaşabilmesine kılıf olamaz bence!!!

Bir kız arkadaşımın t-shirtinde ise -I am a virgin- yazıyordu. O farkındaydı ve severek giyiyordu bu t-shirti, giydiğinde gelen tepkilere rağmen. Bence enteresandı...

Ben bir kıyafet almadan önce herşeyini inceliyorum. Önünde dünya kadar yazı da olsa okuyorum hepsini. Bilmediğim şeyi giyemem! Arkadaşlarıma da onda ne yazıyor öyle diye sorduğumda bilmem cevabını aldığımda çok sinir oluyorum!!!

2 yorum:

  1. Ya çok benziyoruz :))) Ben de çok incelerim. Numara yazanları falan almam genelde. Ben de dün avm de gördüm, bi' anne adayının üzerinde bi' tshirt ve loading... yazıyor tam göbişinin üzerinde. Bi' de hani loading simgeleri vardır ya http://www.9sn.net/resim/Loading.jpg bunun please wait siz'olanından... Çok yaratıcı heheh:)

    YanıtlaSil
  2. Biliyorum onları havalar iyice ısınsın karnım iyice büyüsün alacağım. "Sorry for kicks" veriyonu da var :)

    YanıtlaSil