5 Mart 2010 Cuma

Olan Biten Bülten 1


Asya Amerika'ya uçtu (yarın uçacak daha dogrusu). Özleyecegim yanı başımada olmasını. Tam da ona en çok ihtiyacım olan zamanda gidiyor ama buna çok ihtiyacı olduğuna da eminim. Rahatlaması ve nefes alması gerek. Orada umarım çok mutlu olur..

Liva'nın hamileliği küçük problemlerle ilerliyor, korkuyorum. İnşallah sağ salim atlatır :(

Ofise Asya'nın yerine yeni bi arkadaş geldi. Çok severim kendisini. Eğlenebileceğimizi düşünüyorum umutluyum :)

Bebek bakımı giyimi tutumu vesairesi hakkında hiçbirşey bilmiyorum :(( 4 ayım kaldı kafamı kaşıyıp arada da onları öğrenebilecek pek bi zamanım yok. Ne olacaz bilmiyorum artık. Düşününce içim daralıyo sonra kızım tekmeliyo rahatlıyorum..

Evet artık tekmeliyo. Yaklaşık 2 haftadır iletişime geçtik her gün ben buradayım diyor :D

Alice Harikalar Diyarında gösterime girdi 3D olarak gidip izlememi bekliyor :D Yazıkki her yerde Türkçe seslendirme var. Ben orjinal sesleri tercih ederdim. Her animasyona çocuk filmi gözüyle bakmasalar olmaz zaten...

Bu kadar işte daha ne olsun...

5 yorum:

  1. Allah kavuştursun o halde:) Bi' de tekmeleyince nasıl karnın nasıl oluyor? Göz seyirmesi gibi mi ki? :)

    YanıtlaSil
  2. Ya böyle çok gazın olur da bağırsağında sağdan sola harektini hissedersin ya löp löp başta bi noktada onun gibi bi histi. Şimdi dıştan da hissedebiliyorum elimi koyunca. İçeriden bişi hafifçe itiyor. Ben eskiden pıt pıt tekmeliyolar sanırdım ama Asya'nın hamileliğinde gördüm ki yok bunlar ittiriyolar içeriden :D

    YanıtlaSil
  3. :) komik geliyor Nekocuum :) Annem bana hamileyken, dr.da sıra beklerken karsısında oturan bayan demiş ki:"kızım futbolcu olacak galiba".annem diyor ki:" elbise üzerinden belli oluyordu tekmelediğin..." ehehehe:)

    YanıtlaSil
  4. Livanın bebeği benden büyük onun karnı yaratık gibi hareket ediyor soldan sağaa sağdan solaa :D

    YanıtlaSil
  5. hahahaha:) ay güldüm yahu... :D

    YanıtlaSil